About Dirk

 

I can hide my eyes, but not my thoughts

I can hide my eyes, but not my thoughts, read my blog

About Dirk gaat over Dirk. Ik ben gaan bloggen, omdat ik het fijn vind om te schrijven en ook omdat ik het fijn vind om gelezen te worden. De ongelezen schrijver bestaat, ongetwijfeld. Ik kies ervoor om mijn verhalen te delen met mensen, delen is geven, geven is fijn.

Dirck is een fictieve/geromantiseerde hoofdpersoon van dit blog, de bedoeling is dat hij blogt over wat hij meemaakt en wat hij niet meemaakt.

Hij is 47 jaar twee jaar geleden gescheiden en is  sinds oktober dit jaar actief lid van de sportschool geworden. Vooralsnog blog ik over wat je zou kunnen noemen, drie onderwerpen:
– media, onderwerpen die in het nieuws zijn en een zijn aandacht verdienen, vragen.
– horeca, onderwerpen die ter tafel komen bij bezoek aan horeca en horeca winkels.
– persoonlijk, ontmoetingen, gebeurtenissen waarin Dirk zelf een beduidende rol speelt.
– trivia, onderwerpen die niet zijn onder te brengen in één van de vorige vier categorieen

Omwille van de privacy, niet iedereen wil Mart Smeets zijn, of Bram M. heb ik gekozen voor de foto met een bril, een bril waarachter mijn ogen zich verschuilen. Mijn intentie is: nooit iemand te beledigen, wat me niet weerhoudt om iemand humoristisch, desnoods sarcastisch te grazen te nemen. Het zetten van de hak staat nooit op zichzelf, ze dient een hoger doel;
“O, wonder, How many goodly creatures are there here!How beauteous mankind is! O brave new world That has such people in’t!”

mooi schilderij van JW Waterhouse, de Tempest

JW Waterhouse, de Tempest

 

Veel plezier en vergeet vooral niet te reageren.

Dirk

Geef een reactie