System@textbroker punt nl.

Bij system@textbroker punt nl, zoeken ze web redacteuren. Als beginnend blogger ga ik niets uit de weg, sterker ik pak alles aan wat mij voor de voeten komt, wat je niet in de hand hebt, ligt voor het oprapen.

Dit keer dus een vraag naar web redacteuren bij de site system@textbroker punt nl. Nadat ik een stukje text-vaardigheid had gemaild, kreeg ik de volgende dag bericht dat ik aan de slag kon bij het bedrijf textbroker.

een woord te veel is een woord teveel

elk woord telt en elk getal leest

Dat gaat makkelijk, dacht ik, geen enkel benul hoe mijn eigen schrijven in te schatten en te schalen.

Ik begon met een textje voor de site van Samsung, ik dacht even; maar Samsung zelf zal toch wel een batterij web redacteuren onder contract hebben, ik veronderstelde een set up; een fake opdracht om mij te testen. Ik besloot mijn arglistige gedachte te parkeren en de opdracht te schrijven. Na een half uurtje had ik de opdracht doorgrond en de tekst, 180 woorden geschreven. Die avond kreeg ik een reactie van Textbroker ik moest een aantal dingen veranderen. Het waren vooral aannames van mijn kant omdat de briefing van textbroker niet volledig was en multi-interpretabel, ik haalde de blokschaaf er nog een keer door en dacht dit is het. En jawel; uw tekst is geaccepteerd door de opdrachtgever Samsung. Er wordt 1 euro 83 voor u gereserveerd. Ik dacht na over het bedrag 1 euro 83. Ik keek op hun site en zag het bedrag 1,83 staan voor het schrijven van een tekst met 180 woorden. Dat is ongeveer 1 cent per woord. Voor het schrijven van een tekst van 1200 woorden inclusief banners en oneliners wordt een bedrag van 15, 85 uitgeloofd. Twaalfhonderd woorden, dat is al 1,3 cent per woord.

text is text als er text te lezen valt

the text is shining

Ik vroeg mij af of in het geval ik 1200 keer het woord kut zou opschrijven of ze daar de humor van inzagen. Geen flauwe notie;15 euro voor een kuttekst , waar kom je dat tegen? Bij textbroker punt nl. Ik stel voor de naam van de site te veranderen in textbroke punt nl.

Geef een reactie